Vine, vine, primăvara și o broșă în piept îți pune

Colecția Mărțisor 2017 Dollflowers vă propune o serie de păpuși handmade deosebite, de la cele în costum tradițional, zâne magice până la jucăușele păpuși plecate după fluturi, soare, vată pe băț și acadele!

Haideți să serbăm venirea noului anotimp și ziua de 1 Martie aducând primăvara și dragostea cât mai aproape de sufletele noastre. Și vorbim cât se poate de serios pentru că noua colecție de primavera Dollflowers pune păpușa mărțisor în pieptul tău.

Creatoarele Dollflowers, Andreea Roșianu și Eli Roman, vă invită să celebrăm primavara printr-o selecție unicat de păpuși personalizate broșe. Au 11-12 cm, în funcție de hair style și costă 80 lei!

De data asta, ne-au picat cu tronc, prietenii, partenerii, soții voștri, pentru că vrem să-i ajutăm să vă surprindă cu un cadou/mărțișor inedit. Și spunem asta pentru că ele sunt versatile, le dai jos șnurul de mărțișor, și le poți purta întreg anul 🙂

Din ingrediente simple, precum lână netoarsă, mohair, carton, fimo, acryl, aceeași imaginație și pasiune a iesit o colecție, Mărțișor Dollflowers 2017, pe care vă invităm să o descoperiți pe site-ul nostru www.dollflowers.ro  Mărțișorul zână are 9 cm și costă 65 lei.

DOLLFLOWERS: Andreea Roșianu și Eli Roman sunt cele care au creat acum 5 ani brandul de păpuși handmade și care ulterior a căpătat anvergura unui business. Cu peste 2000 de păpuși vândute, colecțiile Dollflowers se remarcă prin păpușile tradiționale, cele personalizate, zânele, asiaticele, păpușile breloc, păpușile accesorii fashion, broșe.

PS: Comenzile, știți deja, le primim la adresa atelier@dollflowers.ro și mesaj pe pagina noastră de Facebook