Un cadou de neuitat

Fix așa a venit și mail-ul prin care ni se cerea un cadou…de neuitat! Și așa a și fost, ne-a adus la cunoștință cel care a făcut acest cadou. 🙂

Dacă nu v-ați prins despre ce e această nouă scenetă vă spunem că este vorba despre o doamnă inginer proiectant în construcții dar care și o latură mai puțin tehnică.

 

Îi place arta, deține câteva piese importante, statuete și tablouri. Deține o colecție de cărți poștale și o colecție de păpuși. Creativitate dusă spre maxim!

Cui nu-i plac vacanțele? Tuturor…dar aici gusturile diferă, în cazul de față vorbim de destinații mai „exotice” : Machu Picchu, Insula Paștelui și tot ce ține de civilizația incașă, dar și partea de safari cum ar fi Uganda sau
Tanzania. Călătorului îi șade bine cu bagaju’ pregătit!

Ca să vedeți că poți fi și manager dar și călător: a bifat chiar și o excaladare pe Kilimajaro iar anul acesta are programată o vizită în Nepal. Obiective stabilite pentru ca la final de an să le bifeze! Așa cum și acest cadou personalizat handmade a fost făcut să bifeze încă un an în floarea vârstei. La mulți ani!

PS: Tu ai făcut până acum vreun cadou personalizat?