Tu și ceea ce te definește, în miniatură

„N-o să uit momentul în care ochii mei au întâlnit bucuria asta” așa începe postarea Veronicăi, cea care a primit de curând păpușa personalizată din partea Alexei. Și da, s-a recunocut pe ea, în miniatură, cu ce o definește  –  câinele Lola, radioul, Camino și dragostea.

veronica soare

La radio, vreau să ajung la radio…era o melodie a trupei Vama Veche. Veronica a ajuns la radio și nu singură, însoțită de cățelușa sa, Lola. Și nu doar la radio a ajuns Veronica dar și în orașul din nord-vestul Spaniei, denumit Santiago de Compostela.

Știai că: În traducere liberă, El Camino de Santiago – înseamnă Drumul lui Iacob, un drum pe care se presupune că ar fi mers Apostolul Iacob, încercând să ajungă la Capătul Lumii, predicând Învățătura lui Hristos. Simbolul principal al drumulului este scoica albă. Este un drum care i-a adus Veronicăi lecții de viață și prin ele înțelepciunea vieții. 

veronica soare detalii

Toate această frumoasă poveste a Veronicăi spusă de Alexa se regăsește în această mini scenetă, realizată handmade, cu drag, ca de fiecare dată de echipa Dollflowers.

PS: Abia așteptăm o nouă provocare în materie de păpuși personalizate! atelier@dollflowers.ro