Ei 2, cele 3 pisici și sushi-ul

Sezonul nunților a început și pentru mulți dintre voi apare întrebarea: pe lângă darul din plic ce cadou pot să le fac pritenilor mei? Nimic mai simplu: o scenetă #dollflowers în care să se regasească tinerii miri, cu pasiunile lor, animalele lor, ținutele preferate, voi îi știți mai bine!

De fapt, Cristiana a știut cel mai bine cum să-și surprindă prietenii! Ne-a și trimis poza de la petrecerea burlăcițelor, n-a mai avut răbdare până la nuntă 🙂

V-ați dat seama că fericitul cuplu e mare iubitor de sushi, acum pe bune cine n-a încercat măcar o dată în viață sushi? Practic vorbim de o gustare rapidă, un prânz sănătos sau o cină ușoară! Parcă mi-e și poftă când mă uit la poze!

Faceți cunoștiință cu Maia, Achi și Mirako, cele 3 pisicuțe ale fericitului cuplu!

Și câteva detalii cu sushiul realizat de Chef Andreea! Și pentru ca pasiunile să prindă contur și să fie redate cât mai real…să știți că materialul pentru kimono este adus fix din Japonia, asta și pentru că de fiecare dată când #dollflowersgirls călătoresc nu ratează magazinele de artă și creație.

Miniaturi fiind poate nu le-ați observat dar nu lipsesc ghimbirul murat, wasabi și sosul de soia. Papucii tradiționali japonezi, zori, prezenți și ei.

Dacă și vouă v-am făcut poftă, depinde de ce? de o scenetă sau de un sushi? Comanda la noi, sushi la restaurant!

PS: keep dollflowers.ro on your mind & eat sushi